Terug naar Enkel grafmonument

Grafsteen hartvorm

Het kopstukje van dit bijzondere grafmonument heeft een asymmetrische hartvorm, wat het grafmonument een speels effect geeft. Het liggende gedeelte van het grafmonument is een half gesloten dekplaat met omranding. Het gesloten gedeelte van de dekplaat heeft een mooie golvende omranding, wat een rivier nabootst. De hoogteverschillen in de dekplaat geven het monument een extra laag diepte. 

Voor het staande gedeelte van de grafsteen, de letterplaat, is gekozen voor een persoonlijke tekst. De grafsteen tekst is in het kopstukje gezandstraald en daarna met zilverkleurige verf ingeverfd. Daarnaast bevat de letterplaat persoonlijke elementen. Daarmee wordt het grafmonument nog persoonlijker. 

De prijs van dit product is op aanvraag. Ontvang een vrijblijvende offerte binnen een werkdag
Vrijblijvend thuisbezoek

Specificaties

Klik op onderstaande specificaties voor meer info.

Bij het werken met natuursteen is vakmanschap en expertise essentieel. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en passie voor het bewerken en plaatsen van grafmonumenten uit natuursteen. Met oog voor detail en precisie zorgen we ervoor dat elke grafsteen op de juiste manier wordt behandeld en geplaatst.

Voor dit grafmonument met hartvorm is gekozen voor de kleur Paradiso. Wanneer u zelf een grafmonument samenstelt, kunt u zelf de kleuren van de grafsteen kiezen. Bij Grafstenen Specialist hebt u keuze uit meer dan 25 kleuren hoogwaardig graniet. We maken uitsluitend gebruik van topkwaliteit natuursteen, zodat het grafmonument jarenlang tegen weer en wind bestand blijft. 

Een grafsteen wordt pas echt persoonlijk met eigen teksten en symboliek. Bij Grafstenen Specialist zijn de mogelijkheden voor teksten en symbolen eindeloos. Zo hebt u keuze uit ingeverfde letters, opgelegde (bronzen) letters, gravures, porseleinen foto’s en veel meer. U vindt volop inspiratie voor belettering en symboliek op onze website.

Onze ervaren vakmensen zijn meesters in het werk dat ze uitvoeren. Met jarenlange ervaring en expertise creëren ze grafstenen van ongeëvenaarde kwaliteit. Elke grafsteen wordt met zorg en aandacht vervaardigd, met oog voor detail en respect voor uw wensen. Onze garantie is een bewijs van ons vertrouwen in het vakmanschap dat we leveren.

Bij Grafstenen Specialist ontvangt u standaard 30 jaar kwaliteitsgarantie op onze grafmonumenten. Hiermee garanderen we dat de grafsteen minstens 30 jaar mooi blijft. Mocht het monument door verzakkingen toch scheuren vertonen binnen die termijn, dan zorgen wij dat het grafmonument netjes wordt hersteld. 

Kenmerken

Artikelcode: EG-03
Type graf: Enkel graf
Materiaal: Graniet, Natuursteen
Kleur: Paradiso
Symboliek: Grafsteen hartvorm
Levertijd: 10-12 weken
Afmetingen: Afhankelijk van de begraafplaats

Beschikbaar met de volgende opties

Klik op onderstaande opties voor meer info.

Zwart graniet
Zwart graniet
Orion
Orion
Royal impala
Royal impala
Himalayan
Himalayan
Viscount white
Viscount white
Ruby red
Ruby red
Star Galaxy
Star Galaxy
Star Galaxy
Star Galaxy
Olive Green
Olive Green
Dakota
Dakota
Aurora
Aurora
Steel grey
Steel grey
Labrador light
Labrador light
Romantica
Romantica
Multicolor green
Multicolor green
Butterfly blue
Butterfly blue
Paradiso
Paradiso
Twilight
Twilight
Juperana
Juperana
Omega brown
Omega brown
Labrador dark
Labrador dark
Multicolor red
Multicolor red
China tarn
China tarn
Balmoral
Balmoral
Gezandstraalde afbeelding
Gezandstraalde afbeelding
Gelaserde foto
Gelaserde foto
Porseleinen foto
Porseleinen foto