Grafstenen

Bekijk ons assortiment grafstenen. Al onze grafstenen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Meer informatie over de grafsteen vindt u wanneer u op één van onze voorbeelden klikt. Ziet u een grafsteen die u aanspreekt, maar hebt u specifieke wensen? Laat het ons weten! Er is ontzettend veel mogelijk.

Grafstenen gemaakt van topkwaliteit natuursteen

Grafsteen Specialist heeft meer dan 100 jaar ervaring met het maken van grafstenen. Daarom begrijpen we wat maakt dat natuursteen van topkwaliteit is. We zijn selectief in de groeves waaruit ons natuursteen wordt gewonnen. U hebt keuze uit meer dan 25 verschillende soorten (kleuren) natuursteen, en wij staan achter de kwaliteit van iedere soort. De voorbeelden die u in ons assortiment vindt, kunnen we in alle kleuren voor u maken. 

Grafsteen teksten, wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de grafsteen teksten. U bent natuurlijk vrij om te bepalen welke tekst er op de grafsteen wordt geplaatst. In alle gevallen worden de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van de overledene op de grafsteen geplaatst. U hebt daarnaast, als opdrachtgever, de vrijheid om te beslissen of u aanvullend een tekst op de grafsteen wilt plaatsen. Soms wordt er gekozen voor een aanheftekst, zoals ‘ter nagedachtenis aan’, ‘in liefdevolle herinnering’ of ‘hier rust’. Ook een leus uit de Bijbel of andere toevoeging valt onder de mogelijkheden. 

Belettering van de grafsteen

Kiest u voor inwendige belettering, dan is dit bij de prijs van een grafsteen inbegrepen. Het maakt dus niet uit hoeveel letters u op het grafmonument wilt plaatsen; vraagt u een offerte aan voor een grafsteen, dan is dat altijd inclusief inwendige tekst. Naast inwendige, gezandstraalde tekst hebt u nog een andere optie voor grafsteen teksten; dit zijn opgelegde letters. Deze letters zijn gemaakt van een bronslegering en worden met stevige pinnen op het grafmonument vastgezet. Lees meer over tekst op grafstenen.

30 jaar kwaliteitsgarantie op al onze grafstenen

Laat u een grafsteen door ons maken en plaatsen, dan wilt u natuurlijk dat dit op een gedegen manier gebeurt. Om u hierin gerust te stellen, ontvangt u van ons standaard 30 jaar kwaliteitsgarantie op al onze grafstenen. Wij zijn zo overtuigd van onze producten en onze werkwijze, dat wanneer de grafsteen binnen 30 jaar scheuren vertoont door verzakkingen, wij het grafmonument op onze kosten voor u herstellen. 

Een grafsteen kopen bij Grafsteen Specialist

Hebt u een grafmonument gezien dat u aanspreekt? Dan kunt u een vrijblijvende offerte voor die grafsteen aanvragen. Laat ons uw wensen weten, dan zorgen wij voor een heldere, passende offerte voor het grafmonument. Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek met ons aangaan? Onze adviseur komt door heel Nederland om u duidelijk en deskundig advies te geven.

Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring

Grafsteen Specialist is een onderdeel van De Weijs Natuursteenbedrijf. Ons familiebedrijf, dat sinds 1922 bestaat, maakt inmiddels al een eeuw prachtige grafmonumenten voor families in heel Nederland. Laat ons u ook ontzorgen. Lees meer over ons familiebedrijf.