Plaatsen van de grafsteen

Al onze grafstenen worden door ons eigen team van specialisten geplaatst. Grafsteen Specialist plaatst grafsteen door heel Nederland. Het plaatsen van een grafsteen doen we met onze eigen auto, waarin de onderdelen van het grafmonument voorzichtig naar de begraafplaats wordt vervoerd. Wanneer het grafmonument uit meerdere delen bestaat (bijvoorbeeld een enkel graf of een dubbel graf), wordt het grafmonument pas ter plekke in elkaar gemonteerd. 

Waarom kiest u voor Grafsteen Specialist?

  • Heldere, complete offerte met prijs van de grafsteen zoals u hem wenst
  • Topkwaliteit natuursteen, graniet in kleur naar keuze
  • Alle technieken voor het maken van grafstenen in eigen huis
  • Vakmanschap in montage

Fundering van de grafsteen

Op de begraafplaats verzorgen we tevens de fundering van het grafmonument. Hiervoor worden vier ijzeren palen in de grond geplaatst, waarop de fundering wordt geplaatst. De fundering voorkomt dat de grafsteen na verloop van tijd kan gaan verzakken.

Bekijk ons gehele assortiment Meer informatie aanvragen

Plaatsing van de grafsteen

Wanneer de fundering klaar is, wordt het grafmonument geplaatst. Indien het een tweedelig grafmonument betreft, worden de grafzerk en het kopstukje aan elkaar gemonteerd. Alle randen en naden worden netjes afgekit, zodat het grafmonument er mooi bij staat. Voor we de begraafplaats verlaten, maken we het grafmonument helemaal schoon en netjes. Het grafmonument zal nu zeker tientallen jaren mooi blijven.

Heeft U een vraag?