Over de Grafsteen Specialist


Onderdeel van...

Grafsteen Specialist is een onderdeel van De Weijs Natuursteenbedrijf. Al sinds 1922 maakt en plaatst ons familiebedrijf prachtige gedenkstenen voor families in heel Nederland. Onze gedenkstenen worden volledig op maat gemaakt, afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideeën. Al 100 jaar zorgen we voor een waardevolle herinnering aan overleden dierbaren.

Groep mensen voor heftruc
Kamer

Onze toonzalen...

Grafsteen Specialist heeft twee toonzalen, in Winschoten en in Stadskanaal (beide in de provincie Groningen). Grafsteen Specialist onderscheidt zich door persoonlijke service, voornamelijk online. Hierdoor kunnen we onze grafmonument goedkoper aanbieden dan de concurrent. Natuurlijk hebt u de mogelijkheid om onze toonzalen (op afspraak) te bezoeken of komen we graag langs bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Kamer

Geïnteresseerd in ons werk?

Voor het aanschaffen van een grafmonument is het belangrijk om goed te oriënteren. Wij laten u graag zien wat wij al voor anderen hebben betekend. 

Bekijk ons werk

De historie van Grafsteen Specialist

Pieter Jan Roelof de Weijs

1922

In 1922 is Steenhouwerij P De Weijs opgericht door Pieter Jan Roelof de Weijs. Het bedrijf is opgericht aan de Grintweg 77 in Winschoten.

Anton Gerrit

1932

De tweede generatie van Steenhouwerij P De Weijs is Anton Gerrit. Op de foto ziet u de eerste grafpaal die Anton Gerrit had gemaakt. Destijds werden grafmonumenten met hamer en bijtel uitgehakt uit Belgisch hardsteen.

Grintweg 67

1970

Op deze foto ziet u Steenhouwerij P De Weijs aan de Grintweg 67. In die tijd lag de Grintweg nog aan het Winschoterdiep, dat later is drooggelegd en om Winschoten werd geleid.

nieuwe kantoorpand

1985

De naam van het bedrijf werd gewijzigd naar De Weijs Natuursteen. Op de foto ziet u het nieuwe kantoorpand, dat in 1985 werd verbouwd.

de 4 generaties van De Weijs

2007

Hier ziet u een foto van ons oude kantoorpand met de 4 generaties van De Weijs.

Kantoor opnieuw verbouwd

2009

In 2009 is het kantoorpand van De Weijs opnieuw verbouwd.

Stadskanaal vestiging

2011

In 2011 openden wij onze vestiging van De Weijs in Stadskanaal.

Vrachtwagen met grafkisten